.

.

Андроид: Мејнфрејм

Андроид: Мејнфрејм

DEN 3.33
Износ

Трчај брзо. Голем резултат. Андроид : Мејнфрејм е брза игра на футуристички криминал и сајбер доминација за двајца до четворица играчи. Вие сте тркач, елитен сајбер-криминалец способен лесно да хакира преку корпоративни сервери. Кога ќе добиете предупредување дека безбедносните протоколи Во Транснационалната Банка Титан се деактивирани, знаете дека е време да одите на работа. Сепак, брзо сфаќате дека не сте единствениот тркач што го добил предупредувањето и не сте единствениот тркач кој бара да извлече готовина и податоци од серверите на Титан. Едно е да се сече и ткае преку корпоративната безбедност. Тоа е уште една работа целосно да се пробие ривал тркачи. Можеш ли? Во Андроид : Мејнфрејм, вие и вашите пријатели се натпреварувате за контрола на различните јазли на Титан. Воспоставете ги вашите пристапни точки, пренасочете ги патеките за податоци и обезбедете што е можно повеќе јазли на Титан. На крајот победува тркачот со најголеми релации! Брза игра на табла на сајбер доминација за двајца до четворица играчи. Користете табела со програми што постојано се менуваат за да креирате и обезбедите пристапни точки. Програмите за потпис нудат индивидуални јаки страни и тајни информации. Надминете ги вашите пријатели.

R

Им се допаѓа и на купувачите