.

.

Заплеткана игра со картички Twistmas

Заплеткана игра со картички Twistmas

DEN 140.16
Износ

Осветлете ја играта ноќ со оваа игра со карти со пресврт. Одговарајте на обоените светла од една до страна за да создадете комплетно влакно без да ги добиете елфот на извидници сите испреплетени во јазли. Забава за сите возрасти! Осветлете ја семејната игра ноќ!. Заплеткајте се во возбуда со оваа брза игра за семејни картички. Внимавајте на јазли и приклучоци и бидете први што го одвртија елфот на извидниците. Возраст 5+ 2-6 играчи.

R

Им се допаѓа и на купувачите