.

.

Маскарадата Грим-Скајбоунд Игри, Одбивање Бајки И Стратегија Семејна Игра На Табла, Возраст Од 8+, 2-Играчи, Мин

Маскарадата Грим-Скајбоунд Игри, Одбивање Бајки И Стратегија Семејна Игра На Табла, Возраст Од 8+, 2-Играчи, Мин

DEN 1.67
Износ

МАСКЕНБАЛОТ ГРИМ - сите ликови од бајките од Шумата Грим се поканети во замокот На Ѕверот на фантастична маскенбал. Но, штом ќе поминете низ магичните порти, вашиот изглед се трансформира за да изгледа точно како друг гостин на забавата. Се чини Дека Ѕверот има игра на одбивање и лукав планира да ја направи оваа незаборавна вечер!Соберете Артефакти на секој чекор, подарувајќи Артефакти на други играчи за да ги принудите да откријат информации и да барате 3 од вашите благодети што ќе ве освојат. Колку повеќе одиграни Артефакти, толку повеќе Докази ќе се соберат, исклучувајќи ги можностите кој е кој. Внимателно гледајте ги другите играчи за да Можете Да Покажете Со Прст и Да го Демаскирате нивниот вистински идентитет. Користете ги сите ваши вештини за набудување, одбивање и блефирање за да бидете последниот играч во маска и да го освоите Трофејот Со Рози на Ѕверот!ШТО ИМА ВО КУТИЈАТА. Маскенбалот грим вклучува : табла за игри, акциони картички, картички за идентитет или карактер, табла Со Прсти И други акциони картички, картички за артефакти, токени за рози, токени за докази, картички за облоги и токени за богатство.Маскарадата грим Е стратешка игра за одбивање за 2 - 5 играчи. КОЈ СТОИ ЗАД МАСКАТА? Во оваа игра на табла за социјално одбивање, Се чини Дека Ѕверот има одредено одбивање и лукав планирано да го направи ова незаборавен маскенбал!. ПОСТАВЕТЕ КОЛЕКЦИЈА УПРАВУВАЊЕ СО РАЦЕТЕ МАЛКУ БЛЕФИРАЊЕ : Вие И Вашите Пријатели играте како маскирани ликови од бајките поканети на топката на ѕверот. Обидувајќи се да ги чувате вашите идентитети во тајност, додека се обидувате да откриете кои се другите. АРТЕФАКТИ : Соберете и подарете Артефакти на други играчи за да ги принудите да откријат информации што ги исклучуваат можностите кој е кој. Внимателно гледајте ги другите играчи за да Можете Да Покажете Со Прст и Да го Демаскирате нивниот вистински идентитет. ЛЕГЕНДАРНИ : поканетите во замокот не се никој друг туку познатите ликови од Бајките од Шумата Грим што сите ќе ги препознаат. Снежана, гледам дека имаш 2 огледала дали Тоа те исфрли како Злобна Кралица?. ГОЛЕМА ЧУДЕН ЗАБАВА : стратешки одбивање игра за 2-5 играчи за возраст 8+. Лесна за учење игра која трае околу 20-40 минути. Децата и возрасните ќе уживаат во носталгичните ликови од бајките и одличната репродукција на играта.

R

Им се допаѓа и на купувачите