.

.

Попалотси Тркачка Игра Прстен Околу Коцки

Попалотси Тркачка Игра Прстен Околу Коцки

DEN 319.84
Износ

Тркачката Игра Прстен Околу Коцки!За 2 до 6 Играчи 8 & Подигнете ги коцките во поперот и пуштете ги да летаат! Сега е трка за совпаѓање и фрлање на вашите прстенести картички околу коцките. Натпреварот во боја е добар, натпреварот со број е подобар, а натпреварот со број и боја ги победува сите! Бидете први што ќе се возите со вашите карти за да победите!● Безбедносно Тестирани И Одобрени Правила За Playmonster ® за игри со Play Monster може да се преземат од : Play Monster, ДОО, 1400 E. Inman Pkwy., Белоит, WI, 53511, САД. Администрација-2016 сите права се задржани. Попалоти И Тркачката Игра Околу Коцки! се трговски марки На Play Monster, ДОО. Деловите и боите може да варираат од прикажаните. Измислен Од Јмп Криејтив.

R

Им се допаѓа и на купувачите