.

.

Затвори Бо Игра-Броеви-Вклучува Коцки

Затвори Бо Игра-Броеви-Вклучува Коцки

DEN 399.84
Износ

Целта на играта е да добиете најнизок резултат за вашата рунда. На таблата има броеви од 1 до 12. Ако се навива 8, тогаш бројот може да се исклучи на таблата или сите броеви што собираат до 8, како што се 6 и 2 или 5 и 3. Кругот завршува кога некое лице превртува број што не може да се земе од таблата. Ако лицето има 11 и 9 лево, тогаш нивниот резултат е 20. Ако тоа се покаже како најнизок резултат откако секој ќе дојде на ред, тогаш таа личност е победник. Ова е нова игра која станува се попопуларна во моментот. Тоа може да се игра за забава или за пари!. Оваа верзија на играта се нарекува Затвори Ја Кутијата. Тоа е многу солидна игра единица на обоени заврши дрво и зелена чувствува и доаѓа со полн со коцки. Играта е популарна како игра за обложување кога сите играчи заработуваат еден долар или повеќе, а победникот го зема тенџерето. Кутијата за игри е 12 "х 8.75".

R

Им се допаѓа и на купувачите