.

.

Биг Г Креативни Боб Рос: Среќен Малку Несреќи Партија Игра

Биг Г Креативни Боб Рос: Среќен Малку Несреќи Партија Игра

DEN 1.33
Износ

"Не правиме грешки? Само среќни мали несреќи."Среќни Мали Несреќи е играта во која вашите грешки стануваат ваши ремек-дела! Прославете ја вашата креативност во оваа позитивна партиска игра инспирирана од мудроста на легендарниот сликар боб Рос. Ќе се изненадите со трансформирање на апстрактни форми и кавги во шармантни уметнички дела. Потоа споделете ги вашите паметни лавра и доделете поени на други играчи за нивните инспирирани креации. Социјална партија игра. Играчите ги претвораат чудните кавги во креативни ремек-дела во оваа позитивна партиска игра. 3-6 играчи. 15 минути игра.

R

Им се допаѓа и на купувачите