.

.

Goliath игри le bloq

Goliath игри le bloq

DEN 319.52
Износ

Оваа тридимензионална игра ќе ги предизвика вашите ментални факултети додека се обидувате да изолирате што повеќе квадрати што се можни во рамките на мрежата на таблата. Ова се постигнува со поставување на парчиња Bloq на таков начин што ги приложувате квадратите на таблата. Секој Bloq има исто мерење, сепак, тие можат да бидат поставени во должина, ширина или висина. Откако ќе се воспостави првиот Bloq, играчите мора да ги постават своите блокови со најмалку еден квадратен допирање (Bloqs се состојат од блок со мерење на квадрати од 4 x 3 x 2), и мора да бидат на различна висина (освен ако не сте во фаза на изолирање на квадрат). Поени се зголемуваат по редот на секој играч, а играта завршува кога ниту еден Bloqs не може да се вклопи на таблата. Играчот со најмногу поени победи! За 2-4 играчи, на возраст од 7 и повеќе години. Содржина : 1 табла, 40 плочки (БЛОК), 1 рампа за резултат и 1 сет на упатства. Содржината вклучува : 1 табла, 40 плочки (BLOQs), 1 подлога за резултат и 1 сет на упатства . за 2-4 играчи. Препорачано за возраст од 7 и повеќе години. Направено во Кина. Сосема нова состојба во оригиналното пакување. Избришете чиста со сува или влажна крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите