.

.

Battleclaw Booster 4

Battleclaw Booster 4

DEN 223.68
Износ

Колку е моќен вашиот внатрешен beвер? Доволно моќен за да биде кралот на astверот? Зголемете ја вашата колекција со овој пакет од седум дополнителни картички за игри, Jinlin, еден токен за напојување. Пакетот ќе вклучува и специјална картичка за фолија или гранична картичка! Фаќајте ги Jinинлинс со грабнувачот на Battleclaw (продадено одделно, предмет на достапност), комбинирајте ги Jinlins на вашите картички и ги енергизирате со токени за напојување за да создадете моќни astsверови кои можат да ги нападнат и да ги победат вашите противници. Оваа возбудлива игра ја комбинира физичката забава на битката и менталната вештина на стратешката игра со картички, така што за да победите мора да бидете воин и брз мислител во битка! Секој пакет се продава одделно, предмет на достапност. Battleclaw Booster Pack 4 : Age Range : 7 години и повеќе. Дали сте доволно моќни за да бидете крал на astверот?. Фаќајте ги Jinlins со Grabber, а потоа комбинирајте ги Jinlins на вашите картички и енергизирајте ги со токени за напојување. Создадете моќни astsверови кои ги напаѓаат и ги победуваат вашите противници картички . Зголемете ја вашата колекција со овој пакет од седум дополнителни картички за игри, Jinинлин, еден ток за напојување. Пакетот ќе вклучува и специјална картичка за фолија или гранична картичка!. Ментални и физички вештини се среќаваат во една одлична игра!.

R

Им се допаѓа и на купувачите