.

.

Финго Игра Акција Игра

Финго Игра Акција Игра

DEN 0.67
Износ

Откријте Колку Се Брзи Вашите Памет Во Оваа Брза Игра За Совпаѓање За 2 До 5 Играчи Правилата Се Едноставни Земете 10 Карти И Поставете Ги На Масата Секоја Картичка Илустрира Две Раце, Секоја Со Некаде Помеѓу 0 До 5 Прсти Кренати На Броење Од Три, Играчите Креваат Една Рака, Покажувајќи Кој Било Број Подигнати Прсти (Помеѓу 0 И 5) Со Другата Рака, Играчите Брзо Се Обидуваат да Соберат Што Е Можно Повеќе Карти Што Одговараат На Сите Две Кренати Раце Меѓу Играчите : Toysgb00kklgmss Foxmind Финго Игра : 2-5 Играчи. 10 минути играње време. Забавен начин за малите деца да научат бројки. Брза и бесна игра со карти за целото семејство. Развива вештини за набљудување.

R

Им се допаѓа и на купувачите