.

.

Игралиште Судир-О Игра Со Карти

Игралиште Судир-О Игра Со Карти

DEN 1.67
Износ

Тоа Е Брза Шлаканица "Боја Совпаѓање" Игра! Играчите се ослободи од нивните картички што е можно побрзо со шлаканица надолу појавување на бои. Секоја карта за играње е поделена на 3 дела. Делот може да има еднобојна боја, шема со пруги со 2 бои или повеќебојна шема со пруги. Објектот е да играте картичка од вашата рака, така што боите ќе се совпаѓаат на средниот дел и едниот крај. Ако делот за картичка има шема со пруги со 2 бои, може да се користи која било боја за да се совпадне. Ако делот за картичка е повеќебоен, некоја од боите може да се користи за да се совпадне. Првиот играч кој има само една картичка лево, е победник. Тоа е возбудлива трка до крај во оваа брза шлаканица, бес на забава што се судира во боја! Доаѓа со 90 карти и инструкции за игра. За 2-5 Играчи, возраст 8 И Нагоре. Игралиште Судир-О Игра Со Карти Препорачана Возраст : 8-15 Години. Препорачана Возраст : 8-15 Години. Максимален Број На Играчи : 5. Минимален Број На Играчи : 2. Тема/Тема : Забава. Минимален Број На Играчи : 2. Максимален Број На Играчи : 5. Тема/Тема : Забава.

R

Им се допаѓа и на купувачите