.

.

Дик Игра Ден Одборот Игра понудени Од Страна На Дистрибуција Решенија

Дик Игра Ден Одборот Игра понудени Од Страна На Дистрибуција Решенија

DEN 2.67
Износ

ДИК Game Day е крајната игра на табла тематските околу големиот Американски спорт, фудбал. Таа е наменета за двајца до четири играчи. Обидете се да освоите поени на вашиот противник со правилно предвидување на картите што ќе ги играат и доведување на топката до крајната зона. Играта НА табла НА ДИК помага да се долови возбудата од гледање или играње вистинска игра на фудбал на вашата масичка или кујнски шалтер. ДИК Игра : Крајната фудбалска игра на табла. Дизајниран за двајца до четворица играчи. Играјте различни карти и обидете се да освоите поени на вашиот противник.

R

Им се допаѓа и на купувачите