.

.

Фази Материјали За Учење Миленичиња Фотографска Меморија Појавување Игра, Сет На

Фази Материјали За Учење Миленичиња Фотографска Меморија Појавување Игра, Сет На

DEN 358.40
Износ

Хрчак оди со хрчак. Победувам Помогнете им На вашите деца да градат вештини за меморија на забавен, иновативен начин со појавување на шарени, реални фотографии. Не е потребно читање, но картичките го вклучуваат името на сликата за да промовираат читање на раниот вид. Ова е одличен нов фотографски пресврт на временска игра. Пред - К И У. Игра вклучува 50 Картички-25 исти парови. 2-6 играчи. Продадени како сет од 3 пакувања, вкупно 150 картички. Инструкции за Репродукција На Совпаѓање На Меморијата : Измешајте ја палубата со карти. Поставете ги картичките со лицето надолу во решетка. Првиот играч врти две карти свртени нагоре. Ако двете карти се совпаѓаат, играчот го задржува парот и добива уште еден пресврт. Ако не се совпаѓаат, картите се свртени со лицето надолу, а на ред е следниот играч. Продолжете да играте додека не исчезнат сите карти. Играчот со најмногу парови победува. Бидете сигурни да запомните каде се картичките за да можете да ги најдете подоцна во играта. Дополнителни Игри : оваа палуба со карти е исто така идеална за играње на која било игра што вклучува парови. Оди риба и старата слугинка се само два примери. Бидете креативни. Фази Миленичиња Фотографска Меморија Појавување Игра, Сет на 3pks не е потребно читање, но картичките го вклучуваат името на сликата за промовирање на читање на раниот вид. Помогнете им на вашите деца да градат вештини за меморија на забавен, иновативен начин со појавување на шарени, реални фотографии. Играчот со најмногу парови победува. Оваа палуба со карти е идеална и за играње на која било игра што вклучува парови како оди рибите и старата слугинка се само два примери. Ова е одличен нов фотографски пресврт на временска игра.

R

Им се допаѓа и на купувачите