.

.

Плејмонстер Синџир Букви Семејство Збор Игра

Плејмонстер Синџир Букви Семејство Збор Игра

DEN 140.16
Износ

Секако, можете да смислите збор за правопис, но дали можете да ги најдете потребните букви и да ги закачите заедно без да го испуштите ланецот? Живоста и вештината се комбинираат за Да ги направат Верижните Букви уникатна игра со зборови во која ќе ужива целото семејство. Сите ќе бидат закачени! Play Monster Синџир Букви Семејство Збор Игра. Содржината вклучува : 100 Куки, 3 Налепници Со Букви, Правила. За 2 или повеќе играчи. Се препорачува за возраст од 8 и повеќе години. Произведено Во Кина. Сосема нова состојба во оригиналното пакување. Избришете ја со сува или влажна крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите