.

.

Трансформатори Појавување Игра, Забава Предучилишна Игра Со Карти за 1 + Играчи

Трансформатори Појавување Игра, Забава Предучилишна Игра Со Карти за 1 + Играчи

DEN 140.16
Износ

Автоботи, се тркалаат! Тоа е мисија што одговара на слики со омилени трансформатори карактери! Децата можат да вежбаат вештини за меморија со превртување и совпаѓање на картички со знаци На Трансформатори. Оваа предучилишна игра за деца на возраст од 3 и повеќе години вклучува 72 цврсти картички со слики и упатства. Кога сите карти се исти, секој играч ги брои картите во купот со резултати. Победува оној со најмногу карти! Оваа трансформатори игра за момчиња и девојчиња е забавна игра за 1 или повеќе играчи. Тоа го прави фантастичен роденден или празник подарок за навивачите на Трансформатори. Трансформаторите и сите поврзани знаци се заштитни знаци на хасбро. Хасбро Игри На среќа и сите поврзани трговски марки и логоа се трговски марки на Хасбро, Ад. Вклучува : 72 картички и упатства. Возраст 3 и нагоре за 1 или повеќе играчи. ● 2021 хасбро. Сите права се задржани. НАТПРЕВАР СЛИКИ ОД ОМИЛЕНИ ТРАНСФОРМАТОРИ : во Играта За Совпаѓање На Трансформаторите, малите можат да се забавуваат со соодветни слики од Бумбари, Арсе, Оптимус Премиер и многу повеќе. УМЕТНИЧКИ ДЕЛА ИНСПИРИРАНИ ОД ТРАНСФОРМАТОРИ : оваа игра Трансформатори за деца на возраст од 3 и повеќе години содржи кул уметнички дела инспирирани од популарното анимирано шоу Трансформатори. ВЕЖБАЈТЕ ВЕШТИНИ ЗА МЕМОРИЈА : Децата можат да ги превртат картичките и да направат натпревар во оваа забавна предучилишна игра! Ако картичките не се совпаѓаат, превртете ги назад и на ред е следниот играч. 72 ЦВРСТИ КАРТИЧКИ СО СЛИКИ : оваа игра со 1+ играчи за навивачите На Трансформатори доаѓа со 72 картички со слики со големина за мали раце и дизајнирани да се држат за да ја повторат играта. ЗАБАВНА И ЛЕСНА ИГРА за ДЕЦА од ПРЕДУЧИЛИШНА возраст : тоа е одлична трансформаторска игра за состаноци и забавна активност за престој дома за девојчиња и момчиња.

R

Им се допаѓа и на купувачите