.

.

Топ Пиштол Стратегија Одбор Игра За Возрасти и нагоре, Од Asmodee

Топ Пиштол Стратегија Одбор Игра За Возрасти и нагоре, Од Asmodee

DEN 288.64
Износ

Топ Пиштол Стратегија Игра овозможува става играчи во пилот седиштата На Тимот Маверик/Гуска И Тимот Ајсмен/Лизгачот. Секој тим го презема другиот за време на интензивна вежба за воздушна борба. Пилотите мора стратешки да маневрираат со своите авиони и да се координираат со Нивниот Оператор На Системот За Оружје. Интензивните воздушни маневри кои пркосат на гравитацијата и обезбедувањето вредна целна брава на нивниот противник ќе обезбедат брза победа. Пилотите ќе се соочат во игра со карти за одбојка кога не се во воздух. За да обезбедат победа, играчите мора да успеат Во Својата Игра на Земја за да го зголемат своето образование и самодоверба, давајќи им алатки и нерв да се истакнат во Воздушната Игра. Топ Пиштол е одлична стратегија игра на табла за тинејџери и возрасни на возраст од 10 и повеќе години. Уникатни двигатели на авиони за неспоредлива мобилност на воздушните борци, вклучително и превртени маневри. Забавна одбојкарска фаза со прооден одбојкарски токен и Интензивна Фаза на борбен Авион хоп обезбедува разновидност!. Игра игра кимнува со главата на некои од најпознатите иконски сцени во историјата на кинематографијата. Топ Пиштол е одлична стратегија игра на табла за тинејџери и возрасни на возраст од 10 и повеќе години.

R

Им се допаѓа и на купувачите