.

.

Билет За Возење: Стратегија За Проширување На Африка Игра На Табла со векови и повеќе, Од Асмоде

Билет За Возење: Стратегија За Проширување На Африка Игра На Табла со векови и повеќе, Од Асмоде

DEN 575.20
Износ

Воведување на 3-тиот волумен во Билет За Возење Мапа Колекција Вол. 3-Срцето На Африка. Сместена во огромната Пустина На Африка во екот на своето истражување од смели истражувачи, мисионери и авантуристи, оваа нова еднострана карта на табла се фокусира на централното и јужното срце на континентот прикажано во вертикален формат. Оваа нова карта воведува 45 Нови Теренски Картички, поделени во 3 различни Типови Терени. Играчите можат да цртаат теренски картички исто како и картичките За Воз и тие можат да ги користат за да ја удвојат вредноста на рутите за кои тврдат. Билет За Возење : Слухот На Африка е одлична стратешка игра на табла за деца, тинејџери и возрасни, на возраст од 8 и повеќе години. Оваа експанзија трае 30-60 минути и бара картички За Воз и Возови од Билет за Возење или Билет за Возење Во Европа. Проширување На Билет за Возење и Билет за Возење Во Европа. Оваа експанзија бара возови и воз картички од оригинална копија На Билет за Возење или Билет За Возење На Европа за играње. Додава длабочина и сложеност. Ја воведува новата локација На Африка за да ја зголеми репродукцијата на една од вашите омилени игри. Билет За Возење : Слухот На Африка е одлична стратешка игра на табла за деца, тинејџери и возрасни, на возраст од 8 и повеќе години.

R

Им се допаѓа и на купувачите