.

.

Легенда За петте Прстени: За Чест И Слава

Легенда За петте Прстени: За Чест И Слава

DEN 0.33
Износ

Искусете ги чудата на Царскиот Циклус Со за Чест И Слава, Вториот Пакет Од Династијата За Легендата За Петте Прстени : Играта Со Карти. Секој од седумте Големи Кланови добива нови картички кои продолжуваат да ги прифаќаат и дефинираат темите што започнаа во Легендата За Петте Прстени : Јадрото На Играта Со Карти. На патот, ќе најдете одличен асортиман на картички фокусирани на Царскиот Град Отосан Учи. Од неутрални самураи заколнати на Царското семејство, На Царски судии од секој Од Големите Кланови, на награди за Одржување На Царската Наклоност, овој циклус ве вовлекува во светот На Отосан Учи и службата на Царот. Втората Династија Пакет Во Царскиот Циклус За Легендата на. Патување во царскиот град со голем број на нови царски фокусирани картички. Новите картички За Трагачи и Чувари даваат поголема важност за улогата на секој клан. Содржи нови картички за сите седум Големи Кланови, како и нови провинции за секоја фракција да ги искористат предностите.

R

Им се допаѓа и на купувачите