.

.

Елдрич Хорор: Планините На Лудилото Игра На Табла со Векови и повеќе, Од Асмоди

Елдрич Хорор: Планините На Лудилото Игра На Табла со Векови и повеќе, Од Асмоди

DEN 479.52
Износ

Истражете Го Антарктикот Во Планините На Лудилото, првата странична експанзија на таблата за Ужасот На Елдрич! Долго пред да се појави човечката раса, постарите работи постоеле. Сега, во 1926 година, нивниот долг сон е нарушен. Нивното темно влијание лази нанадвор, доминирајќи во умовите на луѓето кон мистериозна цел. Неколку храбри истражители го фатија ветрот на претстојната катастрофа и се упатија Кон Антарктикот за да го најдат изворот. Оваа експанзија го воведува страничниот одбор На Антарктикот, осум нови истражувачи, придружувани од нови сојузници, вклучувајќи Го И Професорот вилијам Даер. За да помогнат во нивната мисија, истражителите можат да преземат personal задачи за да добијат моќни награди. Тие ќе најдат многу корисни предмети, магии, грозни услови и застрашувачки средби што ги чекаат На Планините На Лудилото. Планините На Лудилото не се самостоен производ. Ќе ви треба основната игра елдрич хорор за да играте со оваа експанзија. Елдрич Хорор : Планините На Лудилото. ОВА е ПРОШИРУВАЊЕ НА ИГРАТА НА ХОРОР ТАБЛА ЕЛДРИЧ : Не е самостоен производ. Ќе ви треба основната игра елдрич хорор за да играте со оваа експанзија. Страничната табла и над 150 картички за средба им овозможуваат на играчите да искусат локации низ Антарктикот. Осум истражувачи придонесуваат за нивните уникатни таленти во борбата за спасување на човештвото. Две Нови Антички, Постарите Работи и Итаква, се закануваат со неискажливо уништување. Бројни нови Средства, Услови, Порти и Чудовишта шират ужас низ целиот свет. Одлична стратешка игра на табла за тинејџери и адути на возраст од 14 и повеќе години. За 1 до 8 играчи.

R

Им се допаѓа и на купувачите