.

.

Социјално Говорната Игра

Социјално Говорната Игра

DEN 319.84
Износ

Социјално говорење има за цел да поттикне ефективни социјални интеракции, како и да ја подобри самодовербата, вештините за слушање, рецептивниот и експресивниот јазик и решавањето проблеми. Користејќи различни активности за играње улоги и решавање проблеми, на децата им се дава можност да практикуваат витални вештини како што се поздрави, да се свртат и да развиваат и одржуваат пријателства. Содржи табла за игри (16 " х 111?2") 100 картички за прашања, шест парчиња за играње, 24 обоени прстени, една матрица и белешки на наставникот. Идеален за 2-6 играчи. Социјално Говорна Игра (Други).

R

Им се допаѓа и на купувачите