.

.

r&r 1st&G, Североисточна Дивизија

r&r 1st&G, Североисточна Дивизија

DEN 0.67
Износ

Оваа експанзија содржи 28 коцки кои сочинуваат 4 сопствени тимови. Ги вклучува следните тимови! Бостонските Бомбардери Манчестер Мародерс Њуарк Најтхокс Рочестер Рокетс р&р 1&Г, североисточна Дивизија р&р 1&Г. Североисточна Дивизија. Спорт.

R

Им се допаѓа и на купувачите