.

.

Потекло Патувања Во Мракот Второ Издание: Договор За Колекција На Шампиони

Потекло Патувања Во Мракот Второ Издание: Договор За Колекција На Шампиони

DEN 1.67
Износ

Придружете им се на вашите колеги херои за да се борите со антички демон Во Договорот На Шампионите Херој И Чудовиште Колекција За Потекло : Патувања Во Мракот! Четворица херои се обединуваат за да ја победат оваа смртоносна закана, додека играчот на оверлорд добива десет фигури на чудовишта, вклучувајќи ги и сосема новите хагови на врана, кои за прв пат влегуваат Во Спуштање во оваа експанзија. Две нови потраги, Тајната На Синдеја и Договорот На Шампионите, ја прикажуваат борбата на хероите да врзат моќен демон и да спречат повторно да се појави античко зло. Станете шампион и спасете Го Теринот Во Оваа Колекција Херој и Чудовиште! Четворица херои се обединуваат за да се борат со антички демон : Зила, Круцбек, Греј кер и Јонас Вид. Борба за господарот со чудовиштата на оваа експанзија : двајца господари на демони, пет стрелци на скелети и тројца од сосема новите врани. Две сосема нови потраги-Тајната На Синдеја и Договорот На Шампионите - ги покануваат играчите да го запрат издигнувањето на древниот демон. Седмата Колекција Херој и Чудовиште за Спуштање додава четиринаесет детални пластични фигури во вашата колекција. Четворица херои се обединуваат за да се борат со антички демон : Зила, Круцбек, Греј кер и Јонас Вид. Борба за господарот со чудовиштата на оваа експанзија : двајца господари на демони, пет стрелци на скелети и тројца од сосема новите врани. Две сосема нови потраги-Тајната На Синдеја и Договорот На Шампионите - ги покануваат играчите да го запрат издигнувањето на древниот демон.

R

Им се допаѓа и на купувачите