.

.

Клаустрофобија Игра На Табла

Клаустрофобија Игра На Табла

DEN 2.33
Износ

Пеколните порти се отворени..нема бегање. 1634. Човештвото сака повеќе, Пеколот е следната цел. Во оваа тактичка игра за преживување, еден играч ја контролира човечката група која го истражува пеколното подземје и се соочува со армијата на троглодит со постојан поток, а вашиот противник ја игра демонската група која се обидува да ги спречи. Во оваа игра ќе најдете висококвалитетни материјали со претходно насликани фигурини, во комбинација со лесни за учење правила кои ви дозволуваат брзо да ја поставите играта. Оваа игра ги зема некои од најдобрите карактеристики на евра одбор игри механизми ,( карактер вештина за управување), Како И Американски (случаен борба резолуција). Бидете подготвени да Направите Клаустрофобија ти си следна омилена игра на табла од глава до глава. Шесте сценарија вклучени во играта ќе ви овозможат часови игри во мракот И Мрачно Ново-Ерусалимско Подземје. Кога сценаријата веќе немаат повеќе тајни за вас, ќе можете да креирате свои или да одите на веб-страницата За Клаустрофобија каде што ќе најдете невидени сценарија и ЧПП. Во оваа тактичка игра за преживување, еден од играчите ќе ја води групата луѓе кои ги истражуваат темните тунели на пеколното подземје и се борат низ легиите на застрашувачки Троглодити. Другиот играч е водач на демонските сили кои се надвор да ги уништат човечките авантуристи. Таблата за играње, составена од плочки што ги претставуваат тунелите и просториите на катакомбите, варира во зависност од сценариото. Некои игри ќе се играат на претходно дефиниран распоред, додека други ќе им овозможат на играчите да ги истражуваат длабочините на Подземјето додека играта напредува. 2 Играчи На Возраст Од 14+ 45 Минути Играње Време.

R

Им се допаѓа и на купувачите