.

.

Играта со картички за умот со векови и нагоре, од Асмоде

Играта со картички за умот со векови и нагоре, од Асмоде

DEN 2.00
Износ

Играта за картички за умот е генијална, зависност и смешно забавна игра која стана омилена игра во ноќта. Додека правилата се едноставни, преживувањето на секое ниво не е. Палуба на картички 1-100. Вие и вашите пријатели мора да ги играте картичките во растечки редослед. Доволно едноставно? Што ако не можете да зборувате или да комуницирате на кој било начин. Звучи невозможно? А сепак, трикот на умот е колку добро ќе станете вие ​​и вашите пријатели или семејство како што играте заедно. Научете да ги читате едни со други раскажувања, да измислите неискажан јазик на познавање на погледи и браздани прелистувачи. Одлична забавна игра за деца, тинејџери и возрасни. Играта за картички за умот е за 2-4 играчи, на возраст од 10 и постари. Просечното време на игра е 15 минути. Играчите се обидуваат да ги спојат умовите едни со други, бидејќи играат картички во растечки редослед, без воопшто да зборуваат едни со други. Големото гестицирање не е дозволено, така што играчите мора да развијат тивок јазик за да комуницираат. Интеракцијата со висок плеер ја прави совршената игра вечер со пријателите и семејството. Лесно за учење и брза игра за деца, тинејџери и возрасни.

R

Им се допаѓа и на купувачите