.

.

Корен Авантуристички Семејство Одбор Игра

Корен Авантуристички Семејство Одбор Игра

DEN 276.64
Износ

Најдете авантура во прекрасна асиметрична игра. Коренот обезбедува неограничена вредност за повторување додека вие и вашите пријатели ги истражувате уникатните фракции кои сакаат да владеат со фантастично Шумско Кралство. Играјте Како Маркиза Де Кат : доминирајте во шумата, извлекувајќи ги нејзините богатства и полициските жители. Шумска Алијанса : соберете поддржувачи и координирајте ги бунтовите против владејачкиот режим. Династиите eyри : вратете ја контролата врз шумата додека го држите подалеку вашиот суд за расправии. Скитник : барајте слава и богатство додека создавате сојузи и ривалства со другите играчи. Секоја фракција има свој стил на игра и патеки до победата, обезбедувајќи извонредно искуство во играта што ќе сакате да го играте повторно и повторно. Ледер Игри Корен Авантуристички Семејство Игра На Табла Корен е игра на авантура и војна каде што 2 до 4 играчи се борат за контрола на огромна пустина. 2 4 играчи, Возраст 14 . 90 120 минути играње време. Сцената е поставена за натпревар кој ќе одлучи за судбината на големата шума. Останува на играчите да одлучат која група на крајот ќе се вкорени. Во Коренот, играчите го водат наративот, а разликите помеѓу секоја улога создаваат неспоредливо ниво на интеракција и способност за репродукција. Ледер Игри ве поканува вас и вашето семејство да се истражуваат фантастичен светот На Коренот!.

R

Им се допаѓа и на купувачите