.

.

Игра на табли со ополи

Игра на табли со ополи

DEN 276.64
Износ

Како правиш игра за големиот град Свини? Иако е невозможно да се вклучи сè, ние ги заглавивме сите sweeny што можевме во оваа кутија. Тој е полн со авантури на отворено, семејни атракции и богати традиции - малку нешто за секого! Барате забавен начин да го доживеете Sweeny? Еве брза идеја како да играте! Купете ги омилените имоти на Sweeny, зголемете ја киријата со собирање на градски блокови и тргување со нив за клучеви за градот. Звучи лесно? Па, додадете некои сообраќајни метеж, данок на имот и казни за паркирање и станува малку потешко и многу позабавно! Игра на табли со ополи, доцна за небото. Одлична игра за секого, од твини до возрасни! На возраст од 8 и повеќе години; 2-6 играчи. Тематски околу вашиот град!. Возбудлива и едукативна игра; Забава, игра на семејни табли; За деца и твини преку возрасни!. Изберете традиционална игра или верзија за еден час. Одличен подарок за жителите и посетителите. Доцна за играта на таблата на небото.

R

Им се допаѓа и на купувачите