.

.

Уно Снепи Комода

Уно Снепи Комода

DEN 317.12
Износ

Со УНО и Брзи Комоди заедно добивате две одлични игри со карти за забавна семејна игра ноќ. Во саканата ИГРА СО карти УНО се обидувате да бидете првиот што ќе постигне 500 поени. Вие освојувате поени со тоа што сте први што ќе се ослободите од сите карти во вашата рака. Кога ќе се спуштите на една картичка, не заборавајте да викате "УНО."А што е со играта На Брзи Комоди картичките за Игри покажуваат чудни и прекрасни животински ликови-како жирафи, бувови и мрзливи краеви облечени во најбрзите облеки. Сите карти на палубата се совпаѓаат со секоја картичка на точно еден начин. Правилата се предвидени за десет различни игри, сите вкоренети во тоа колку брзо можете да забележите натпревар. Оваа брза игра е забавна за цели семејства бидејќи дете со брзо око е натпревар за секој возрасен.Snappy Гардероби вклучува 53 картички и инструкции за 10 игри, но постојат неограничени можности за игра. Уно игра вклучува 112-картичка палубата плус инструкции. Двете игри се голема забава за играчи возраст 7 и нагоре. Боите и украсите може да варираат. Соберете ги пријателите и играјте ги и двете. Snappy Гардероби вклучува 53 картички и инструкции за 10 игри, но постојат неограничени можности за игра. Уно игра вклучува 112-картичка палубата плус инструкции. Двете игри се голема забава за играчи возраст 7 и нагоре. Боите и украсите може да варираат. Соберете ги вашите пријатели и играјте ги и двете! УНО Snappy Гардероба : Возраст : 7 Y+. Две големи семејни игри!. УНО е омилена игра со карти во семејството која поканува двајца до десет играчи да се предизвикуваат едни со други како поединци или во тимови. Целта е да бидете први што ќе се ослободите од сите ваши картички, а кога ќе има една картичка, не заборавајте да викате " УНО!". Снепи Комоди е прекрасна палуба од карти во која секоја картичка се совпаѓа на еден начин со секоја друга картичка во палубата . Играчите се обидуваат брзо да идентификуваат натпревар помеѓу две карти, како што се видови животни, облека или подароци во рацете на ликовите. Картичките се убаво дизајнирани со интересни животни како мрзливост, панда и лисицаоблечени во фанки, кул облека. УНО доаѓа со 112 картички и упатства. Snappy Гардероби вклучува 53 картички и инструкции за 10 игри. Два одлични избори за ноќни игри со семејството и пријателите!.

R

Им се допаѓа и на купувачите