.

.

Емотикони Игра Со Карти За Играчи

Емотикони Игра Со Карти За Играчи

DEN 1.67
Износ

ТОА е УНО што го сакате, но оваа верзија на саканата игра содржи картички Со Емоџи лица и симболи и посебно правило кое бара од играчите да ги имитираат Тие Изрази На Емотикони! Како и во редовните УНО, играчите се тркаат за да се ослободат од сите нивни картички. Сакате да одговарате на картичка во вашата рака со тековната картичка прикажана на врвот на палубата и ќе освоите поени за картичките што вашите противници остануваат да ги држат. Но, Во Емотиконите НА УНО има и нов вид акциона картичка; кога ќе ја играте заедно Со картичка За лице Со Емоџи, следниот играч треба да го направи и држи лицето прикажано на таа картичка! Ако не го држат изразот за две кривини, треба да нацртаат четири карти! Тоа е смешен пресврт на најомилената семејна игра во светот. Победува првиот играч кој ќе достигне 500 поени. Кога ќе се спуштите на една картичка, не заборавајте да викате " УНО!"Содржи 112 картички плус инструкции. За 2 до 10 играчи, возраст 7 и постари. Лесно за подигање, невозможно е да се спушти. Специјални УНО игра карактеристики Емотикони тема. Исто Како И Основните УНО но вклучува специјални емотикони правило картички кои бараат од играчите да се направи и да се одржи смешен Емотикони изрази!. Прв играч или тим до 500 победи Кога ќе се спуштите на една карта, не заборавајте да викате "УНО"!. За 2 до 10 играчи, возраст 7 и постари.

R

Им се допаѓа и на купувачите