.

.

Врвот Игри: Сочно Овошје - Стратегија Семејна Игра, 1-Играчи, Возраст 8+, На Мин Игра

Врвот Игри: Сочно Овошје - Стратегија Семејна Игра, 1-Играчи, Возраст 8+, На Мин Игра

DEN 288.64
Износ

Сочно Овошје : Водете Овошен Бизнис на Вашиот Остров!. Секој од вас има мал островски рај, каде што заработувате за живот растејќи вкусно овошје. Вашата цел е да добиете најмногу поени со исполнување на нарачките на бродовите и со додавање бизниси на вашиот остров. Паметното планирање е од суштинско значење, бидејќи исполнувањето на нарачките ослободува вреден простор, но не сакате да им дозволите на вашите противници да го добијат изборот на бизнисот! Со секоја претстава, Сочното Овошје претставува нови возбудливи загатки за тоа како најефикасно да ги преместите вашите токени и како да балансирате расчистување на вашиот остров, барање бизниси и наоѓање на вистинско време за да ги спречите плановите на вашите противници. Сочното Овошје е совршено и за обични играчи и за напредни гејмери поради неговата пристапност и брзото време за играње, истовремено нудејќи многу повторливост и тактичка длабочина. Покрај тоа, играта вклучува напреден режим со Фабрика За Сокови и софистициран соло режим! 1-4 Играчи. 20-60 Минути игра. Брза и едноставна игра со извонредна длабочина. Дел од новиот Семеен Бренд На Capstone. Компоненти : 243 Парчиња Вклучува : 4 островски табли, 1 деловна табла, 1 табла со резултати, 100 овошја, 100 токени, 13 маркери за сладолед, 4 маркери за милкшејк, 12 дискови за играчи, 4 разгледници, 1 маркер за лиценца, 2 платнени кеси и 1 правилник.

R

Им се допаѓа и на купувачите