.

.

Доцна За Небото диво животно-Ополија

Доцна За Небото диво животно-Ополија

DEN 317.12
Износ

ДИВИОТ АНИМАЛОПОЛ ја има целата забава на традиционалната игра за тргување со недвижнини со некои пресврти на диви животни. Наместо да купуваат имот, играчите стануваат Чувари на животни. Наместо кирија, играчите плаќаат Надоместоци За Оброци. Играч собира 4 Елементи-земја, вода, храна и чист воздух што им се потребни на сите животни за да преживеат и да ги разменат за Живеалиште каде што животното може да преживее самостојно. Превртете Ги Сертификатите За Животни и ќе најдете неколку забавни факти за секое животно. Дали знаевте дека поларната мечка има црна кожа? Или дека фламинго е розово затоа што јаде ракчиња? Што е со фактот дека копитата од жирафа е со големина на голема чинија за вечера? Сето тоа е забавно и игри додека не слета НА КРИЈАТ ОД ПРЕДАТОР.. тогаш е време да трчате да СЕ СКРИЕТЕ и ќе излезете на 3 свиоци! Затоа, земете го вашиот токен и однапред ДА ИСТРАЖУВАТЕ. Кој знае? Можеби ќе станете чувар на носорог од два тони. Или можеби ќе добиете болви! Што и да се случи.. Тоа е завива добра забава! ДИВО Е! Доцна За Небото ДИВО ЖИВОТНО-ОПОЛИЈА Доцна За Небото ДИВО ЖИВОТНО-ОПОЛИЈА. Стратегија.

R

Им се допаѓа и на купувачите