.

.

Конекси-Делукс Премиум

Конекси-Делукс Премиум

DEN 1.33
Износ

Од Производителотигра со зборови што пркосат на гравитацијата. Конекси Е 3д игра за градење зборови што ќе ве натера да ја туркате среќата и на работ од вашето седиште. Наизменично додавајте букви во кулата со зборови. Одете на подолги зборови - € нагоре, надолу или настрана " за да освоите повеќе поени. Но, внимавајте на следната буква може да предизвика удар на гравитацијата и колапс На Конекси. Тоа е возбудлива забава за целото семејство. Содржина на производот, кутија во форма на трапезоид, 26 3-Д редење букви, 1 најлон патна торба, 1 умре, 1 премиум знак за двигател, 1 подлога хартија, 1 молив, 1 прирачник за правила за игра. Возраст 10+, број на играчи 2 до 4. Награди 2010 Опенхајм Златна Награда, 2010 Креативно Дете Најпосакувана Награда За Избор, 2010 Родители Избор Сребрена Награда, 2010 Националниот Центар За Родителство Печат на Одобрување. Чудото фалсификува семејни игри дизајнирани да ги премостат празнините во генерацијата и да градат семејни обврзници. Неговиот предучилишен под-бренд, можам да го направам тоа. Игри, е дизајниран за да го прослават на -€, може да се направи-во секое дете, со игри кои се вклучат децата физички, социјално и креативно. Конекси-Делукс / Премиум.

R

Им се допаѓа и на купувачите