.

.

Коктел игра со ракчиња

Коктел игра со ракчиња

DEN 108.16
Износ

Од сина портокалова игра со коктел со ракчиња, ангажирана и забавна активност што ги тестира нечија моќ на набудување и брзи рефлекси. Играчите имаат предизвик да ги разгледаат различните картички со ракчиња во три риболов зони. Целта е да се слуша описот на видот на потребните ракчиња и да се избере картичката со ракчиња што одговараат на сите критериуми. Постигнувањето до пискавата starвезда им кажува на другите играчи дека сте избрале картичка. Вклучен е калај за држење на картички со ракчиња помеѓу сесии за играње. Оваа сина портокалова игра е дизајнирана за два до шест играчи и на возраст од 7 и повеќе години. Обезбедува забава и за деца и возрасни. Игра за коктел од ракчиња : Чувајте ги очите излупени додека ги пребарувате морињата за појавување на ракчиња. На возраст од 7 години и повеќе. Содржината на играта на семејни картички вклучуваат : 81 картички со ракчиња, 3 риболов зони, 1 starвездена риба и илустрирани правила.

R

Им се допаѓа и на купувачите