.

.

Слатка Постоење Проширување Пакет, Пријатни Глупости, Чудна Планета Картичка Игра

Слатка Постоење Проширување Пакет, Пријатни Глупости, Чудна Планета Картичка Игра

DEN 319.84
Износ

Во Пријатниот пакет за проширување На Глупости за играта Слатко Постоење, неколку работи се сменија од играта Слатко Постоење. Наместо Плоштади За Постоење, ќе имате Глупости Квадрати кои се соништа со уникатни моќи. Пропаѓањето не е повеќе. Свеста Продолжува Плоштадот се крие во Вашите Глупости Квадрати и ве спречува да сонувате за да не можете да победите. Акционите Квадрати ги размножуваат шансите за несреќи, додека Слатките Дискови Од Сахароза прават послатка победа. Секоја игра вклучува 1 од 3 можни мистериозни објектни токени за следење На Активното Битие. Победува првото битие што ќе плати за сите 3 Глупости Квадрати пред нив! Тоа е прекрасен, лесен-стратегија преносни партија игра за тековните и младиот и надежен чудни планета фанови возраст 13 и повеќе. (Играта Слатко Постоење е потребна за користење на содржината на овој пакет за проширување. Продадени одделно. Предмет на достапност.). "Чудна Планета" е заштитен знак На Натан В Пајл, Ад.Пријатни Глупости и Хасбро и сите поврзани трговски марки и логоа се трговски марки на Хасбро, Ад. Вклучува 24 глупости квадрати, 10 акција квадрати, 24 картонски слатки дискови, 1 активен играч токен и инструкции. Возраст 13 и нагоре за 4-8 играчи.15-40 минути. ● 2021 хасбро. Сите Права Се Задржани. ● 2021 Натан В. Пајл, Ад. ОД УМОТ НА НАТАН В. ПАЈЛ : Потопете се во светот на Чудната Планета Со Пријатниот пакет за проширување На Глупости за играта со карти За слатко Постоење. (Продадени одделно . Предмет на достапност). СВЕЖА ИГРА : Плоштадите За Постоење од играта Слатко Постоење се заменети со моќни Глупости Квадрати. Акционите Квадрати ги зголемуваат шансите за хаос. (Слатка постоење игра продаваат одделно). ИГРАЧИТЕ ПОВЕЌЕ не ЗАГИНУВААТ : Свеста Опстојува Плоштадот се крие во Вашите Глупости Квадрати и ќе ве спречи да можете да сонувате ако не можете да сонувате, не можете да победите. ПОБЕДЕТЕ СО 3 ГЛУПОСТИ КВАДРАТИ : остварете ги вашите соништа во оваа партиска игра со лесна стратегија за возраст од 13 и повеќе години. Првото битие што успешно замисли 3 Глупости квадрати победува. САХАРОЗА СЛАТКА ДИСКОВИ И АКТИВНИ ИГРАЧ ТОКЕНИ : Сахароза Слатка Дискови ви помогне да се постигне победа. Секоја игра вклучува 1 од 3 можни мистериозни објектни токени за да помогне во следењето На Активното Битие . Во Пријатниот пакет за проширување На Глупости за играта Слатко Постоење, неколку работи се сменија од играта Слатко Постоење. Возраст 13 и повеќе. За 4-8 играчи. Возраст 13 И Повеќе.

R

Им се допаѓа и на купувачите