.

.

Мечка Надолу Игра ОД АМИГО Игри

Мечка Надолу Игра ОД АМИГО Игри

DEN 2.33
Износ

Мечка Надолу Игра ОД АМИГО Игри Лосос? Јам! Во оваа семејна игра која лесно се учи, ќе треба да се движите низ бесната река во трка за да фатите најмногу риби. На секој свиок, лизгајте во водени плочки за да тече реката, скокнете го лососот нагоре по водопадот и поместете ја мечката. Потоа користете стратегија за блокирање на други мечки и дознајте кога да ризикувате да се преселите на работ на водопадот. Како играта продолжува тоа е местото каде што повеќето риби ќе биде, но ако се премногу блиску и реката ќе мие над тоа е . . мечка надолу-ќе ја изгубите рибата и ќе завршите "мечка"! 3-д табла за игри што е лесна за учење. Лизгајте во плочки за да го направите протокот на потокот. Парчиња паѓаат над 3Д водопадот. Стратегија тоа е доволно едноставно за децата, но ангажирање за родителите.

R

Им се допаѓа и на купувачите