.

.

Gamewright Slamwich Брз Превртување Игра Со Карти

Gamewright Slamwich Брз Превртување Игра Со Карти

DEN 3.00
Износ

Картичките во форма на леб се делат рамномерно на играчите што седат во круг. Потоа наизменично ја превртуваат горната картичка на централниот куп. Ако две исти картички се појавуваат по ред, како што се две картички кисела краставица, тогаш Тоа е Двокатна! Ако две исти картички се одделени со различна картичка во средината, како што се 2 картички сланина со картичка путер од кикирики помеѓу нив, тогаш тоа е бруто, но исто така Е И Слемвич! Првиот играч што ќе го удри купот кога Ќе се појави Двокатен Или Слемвич, го задржува купот. Но, не Правете Шлаканица-тоа е кога ќе го плескате купот по грешка-или ќе изгубите картичка. Играчите исто така можат да добијат картички со запирање на крадците на сендвичи, а Картичките За Џвакање ви даваат уште повеќе можности да се клисурите на целата храна. Првиот играч што ќе ги собере сите карти може да го изгуби апетитот, но тие ќе победат во играта! Играта доаѓа со 44 Храна Картички, 8 Џвакање Картички, 3 Крадец Картички и инструкции игра. За 2 до 6 играчи, возраст 6 и повеќе. Времето на играње е приближно 20 минути.Добитник На Наградата За Златен Печат На Портфолиото На Играчки Опенхајм и Одобрена награда За Избор На Родител. Содржината вклучува : 44 Храна Картички, 8 Џвакање Картички, 3 Крадец Картички и инструкции игра. За 2-6 играчи. Се препорачува за возраст од 6 и повеќе години. А. Сосема нова состојба во оригиналното пакување. Избришете ја со сува или влажна крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите