.

.

Игра со картички на продавници на продавници

Игра со картички на продавници на продавници

DEN 317.12
Износ

Shopkins е низа колекционерски мини, симпатични и шарени намирници со теми на намирници, категоризирани низ одделенијата за намирници, како што се овошје, зеленчук, тоалети и замрзната храна, создавајќи опсег од 148 намирници со теми на намирници. Top Trumps на Shopkins е одличен начин да научите кои се продавниците, нивните бфф, каде се нивните омилени места за дружење и кои се нивните омилени хоби. Врвни адути за картички со картички : Возраст Опсег : 7 години и повеќе. Shopkins е голем број на колекционерски мини, слатки и шарени тематски фигурини на намирници. Опсег од 148 ликови со тематски намирници. Одличен начин да дознаете кои се продавниците, нивните BFF, каде се нивните омилени места за дружење и кои се нивните омилени хоби.

R

Им се допаѓа и на купувачите