.

.

Универзитетски Игри Можеш Ли Да Го Победиш Кен? Игра На Табла

Универзитетски Игри Можеш Ли Да Го Победиш Кен? Игра На Табла

DEN 2.67
Износ

Универзитетски Игри Можеш Ли Да Го Победиш Кен? Игра На Табла Можеш Ли Да Го Победиш Кен? Тривијална Игра : Сега можете да се соочите со најголемиот победник на пари во историјата на шоуто на играта. Сите 1200 прашања во оваа тривијална игра беа поставени Да Го Загрозат супер-шампионот Кен Џенингс. Можеш ли да одговориш на прашањата што не можеше? Првиот што достигна 2,6 милиони долари, победува. Содржината вклучува : 1 Табла За Игри, 4 Обоени Чипови, 1 Спинер Картичка, 1 Знак За Игра, 4 Табли За Суво Бришење, 220 Картички За Прашања, Кен Отсечени И Основни, 4 Пенкала За Суво Бришење, Упатства.

R

Им се допаѓа и на купувачите