.

.

Наставникот Создаде Ресурси, Tcr7858, Одделение 4-Имам Научна Игра, Секој, Мулти

Наставникот Создаде Ресурси, Tcr7858, Одделение 4-Имам Научна Игра, Секој, Мулти

DEN 1.67
Износ

Целата класа може да се забавуваат со оваа игра, додека тие практикуваат вештини во науката. Форматот лесен за играње ги одржува децата мотивирани до крајот на секоја игра. Едноставно поделете ги сите 37 картички за почеток. Студентот чија картичка гласи : " ја имам првата картичка. Кој има..?" започнува. Студентот чија картичка има одговор на тоа прашање одговара, а потоа поставува друго прашање. Ова продолжува додека лицето со последната картичка не го даде конечниот одговор, а потоа чита, "ова е крајот на играта."Насловите на играта вклучуваат физичка наука; општа наука; животна наука; и наука за земјата и вселената. Играта е наменета за деца кои посетуваат четврто одделение до петто одделение. Наставникот Создаде Ресурси оценки 4-5 Имам Научна Игра лесен за играње формат ги одржува децата мотивирани до крајот на секоја игра. Совршен за вежбање вештини во науката. Насловите на играта вклучуваат физичка наука; општа наука и многу повеќе. Дизајниран за деца кои посетуваат 4-то одделение до 5-то одделение.

R

Им се допаѓа и на купувачите