.

.

Токаидо: Мацури

Токаидо: Мацури

DEN 1.67
Износ

Мацури е експанзија За играта Токаидо и не може да се игра без основната игра и Раскрсницата, првото проширување. Традиционалните Јапонски свечености и шеснаесет нови патници сега се дел од прекрасното Патување Во Токаидо. Овие Мацури (Јапонскиот збор за фестивал), предизвикани од доаѓањето на Патниците во Средните Гостилници, ја пробиваат патеката со нови и уникатни настани. Мирно и наградувачко искуство за живеење на сите фанови На Токаидо. Повеќе забава на патот! Настаните сега се дел од вашето патување. Повеќе луѓе на патот! Мацури доаѓа со многу нови патници (секој има посебни способности). Купувањето Мацури ви го добива целото искуство Во Токаидо.

R

Им се допаѓа и на купувачите