.

.

Уно Најниска Оценка Победи Игра Со Карти За 2-Играчи

Уно Најниска Оценка Победи Игра Со Карти За 2-Играчи

DEN 2.67
Износ

Со УНО и Лоудаун заедно добивате две класични игри со карти за забавна семејна игра ноќ. ВО саканата игра СО карти УНО, вие се обидувате да бидете првиот што ќе постигне 500 поени. Вие освојувате поени со тоа што сте први што ќе се ослободите од сите карти во вашата рака. Кога ќе се спуштите на една картичка, не заборавајте да викате "УНО."А што е со играта На Ниско Ниво. Наредете девет карти во три реда од три и обидете се да ги замените картичките со високи резултати со ниски. Специјални картички, Како Размена, Ѕиркање и Крадење ви помагаат да го намалите резултатот. Победува лицето кое ќе освои најмалку поени. Лоудаун игра доаѓа со 84 картички и инструкции. Уно игра вклучува 112-картичка палубата плус инструкции. Двете игри се голема забава за играчи возраст 7 и нагоре. Боите и украсите може да варираат. Соберете ги пријателите и играјте ги и двете. Уно Ниско Ниво : Возрасен Опсег : 7 години И Нагоре. Две големи семејни игри!. УНО е омилена игра со карти во семејството која поканува двајца до десет играчи да се предизвикуваат едни со други како поединци или во тимови. Целта е да бидете први што ќе се ослободите од сите ваши картички, а кога ќе има една картичка, не заборавајте да викате " УНО!". Исто како играч на голф, во игра Со Спуштање снимате за најнизок можен резултат!. Поставувате мрежа од девет картички со лицето надолу и користите стратегија за да одлучите колку од вашата палуба тогаш сакате да откриете. Специјални картички како Размена, Кражба и Ѕиркање ви помагаат да го намалите резултатот. УНО доаѓа со 112 картички и упатства. Лоудаун игра вклучува 84 картички и инструкции. Два одлични избори за ноќни игри со семејството и пријателите!.

R

Им се допаѓа и на купувачите