.

.

Смешни Играчки Кубу Наградувана Игра Со Две Карти

Смешни Играчки Кубу Наградувана Игра Со Две Карти

DEN 175.84
Износ

Кубу Картичките Може Да Се Користат Во Две Многу Различни Игри Во Класичен Кубу Наизменично Се Обидуваат Да Следат Низа Кутии По Боја И Позиција На Картичките, Избегнувајќи Акциони Картички Што Сметаат Дека Целосно Ја Нарушуваат Брзината На Вртење Кубу Е Бесплатен За Сите Каде Што Се Тркате Да Ги Положите Сите Картички Во Вашата Рака Без Да Одите Вкрстени Кубус Дизајн Е Инспириран Од Уметникот Баухаус Јозеф Алберс Во Чест на Сквареску : Toysgb007xyiwga Содржините Вклучуваат : 60 Уникатни Кубу Картички, 12 Акциони Картички, Илустрирани Правила. За 2-6 играчи. Се препорачува за возраст од 8 и повеќе години. Произведено Во Кина. Сосема нова состојба во оригиналното пакување. Избришете ја со сува или влажна крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите