.

.

Ticoon The Strategy Strategy Strategy Beach Deluxe Edition

Ticoon The Strategy Strategy Strategy Beach Deluxe Edition

DEN 1.67
Износ

Берзата Тајкун ги доловува сите возбудувања, неизвесност и реалност на реалната берза во една стратешка игра. Станете првиот инвеститор што заработи над 1 милион долари и се обидува да го затвори пазарот. Но, проверете дали вашите залихи се нагоре кога ќе направите или вистинскиот тајкун ќе се појави и ќе се пензионира на тропскиот остров на неговиот/нејзиниот избор. Како ќе победите? - Стратегија, среќа, дневно тргување? - Изборот зависи од вас, но следете го Златното правило на економијата : „Купете ниско, продадете високо“. Берзата Тајкун ги доловува сите возбудувања, неизвесност и реалност на реалната берза во една стратешка игра. Станете првиот инвеститор што заработи над 1 милион долари и се обидува да го затвори пазарот. Но, проверете дали вашите залихи се нагоре кога ќе направите или ќе се појави вистинскиот тајкун и ќе се пензионира.

R

Им се допаѓа и на купувачите