.

.

Сина Портокалова Супер Генијална Игра: Додаток

Сина Портокалова Супер Генијална Игра: Додаток

DEN 319.84
Износ

Оваа игра за совпаѓање на додатоци се фокусира на градење вештини За Додавање, предавање на почетниците на раните основи на математиката, додека градење и подобрување на вештините за понапредните студенти. Секогаш постои натпревар помеѓу која било две картички. Најдете го парот помеѓу равенката и нејзината сума, две равенки или два збора. Развиена рака под рака со професионалци за учење, оваа супер Генијална игра е специјално создадена имајќи ги предвид раните ученици. Содржина : 42 Картички и Илустрирани Правила. Време на игра : 15 минути. За 1-6 играчи, возраст 7 и нагоре. Содржината вклучува : 42 Картички, Илустрирани Правила. За 1-6 играчи. Се препорачува за возраст од 7 и повеќе години. Произведено Во Кина. Сосема нова состојба во оригиналното пакување. Избришете ја со сува или влажна крпа.

R

Им се допаѓа и на купувачите