.

.

Мртвите Луѓе Не Раскажуваат Приказни: Мртвите Не Раскажуваат Приказни Бокс Ко-Оп Игра На Табла

Мртвите Луѓе Не Раскажуваат Приказни: Мртвите Не Раскажуваат Приказни Бокс Ко-Оп Игра На Табла

DEN 288.64
Износ

Мртвите Луѓе Не Раскажуваат Приказни е кооперативна игра за 2-5 играчи. Играта го користи заедничкиот Систем На Акциони Точки за да утврди што прави играчот на ред..со пресврт. Додека играчите работат заедно, Тие можат да ги пренесат Своите Постапки на своите соиграчи со цел најдобро да ги искористат средствата што ги имаат. Играчите ќе ја градат таблата додека играат, осигурувајќи дека ниту една игра никогаш нема да биде слична. Додека го бараат бродот За Богатството, ќе наидат На Непријатели и Чувари со кои мора да се борат, заедно со разни предмети што ќе им помогнат во нивната потрага. цело време, борејќи се со пеколот што резултираше кога го презедоа бродот. Уникатните системи за следење на огнот, непријателското движење и заморот на играчите се комбинираат во интересно и уникатно искуство со кооперативни игри. Мртвите Луѓе Не Раскажуваат Приказни : Мртвите Не Раскажуваат Приказни Кутија Ко-Оп Игра На Табла (Други).

R

Им се допаѓа и на купувачите