.

.

Пелопонес Картичка Игра Патронус

Пелопонес Картичка Игра Патронус

DEN 0.33
Износ

Играта Со Карти На Пелопонес : експанзијата На Патронус додава уште еден играч, уште еден круг и специјални картички"Патронус " за да се добие поголема заштита на Играта Со Карти Пелопонес. Пелопонес Картичка Игра Патронус (Други).

R

Им се допаѓа и на купувачите