.

.

Цивилизација На Сид Мајер: Стратегија За Нова Зора Игра На Табла Со Векови и повеќе, Од Асмоди

Цивилизација На Сид Мајер: Стратегија За Нова Зора Игра На Табла Со Векови и повеќе, Од Асмоди

DEN 3.00
Износ

Владеете со светот и изградете империја за да го издржите тестот на времето Во Цивилизацијата На Сид Мајер : Нова Зора! Оваа нова игра на маса базирана на преседан видео игра серија им овозможува на играчите да станат некои од најголемите лидери во историјата додека се обидуваат да го унапредат својот народ низ вековите, од античката историја до модерната er. Тргувајте, борете се, градете и следете ги вашите агенди за да станете врвна светска сила! Цивилизацијата На Сид Мајер : Новата Зора е одлична стратешка игра на табла за тинејџери и возрасни на возраст од 14 и повеќе години. Цивилизацијата На Сид Мајер : Нова Зора е за 2 до 4 играчи. Просечното време за играње е 90 минути. Нуди нова, рационализирана форма на игра. Повеќе патеки на победа нудат уникатни можности за стратегија. Експанзивната игра ангажира и нови и искусни играчи. Цивилизацијата на Сид Мајер : Новата Зора е одлична стратешка игра на табла за ноќни игри со пријателите и семејството.

R

Им се допаѓа и на купувачите