.

.

Војводата: Господовото Наследство

Војводата: Господовото Наследство

DEN 0.67
Износ

Господовото Наследство е ново издание на оваа наградувана, критички призната игра. Вклучена е целосната експанзија На Артурските Легенди со осум плочки. Создадени се пет сосема нови плочки : Арбалист, Грофица, Лесен Коњ, Кралски Убиец и Мудрец.

R

Им се допаѓа и на купувачите