.

.

Шумски пожар Напад На Стратешката Игра На Табла Каиџу

Шумски пожар Напад На Стратешката Игра На Табла Каиџу

DEN 215.84
Износ

Тоа е старомодно, црно-бело, џиновско фрлање филм за чудовишта. Преземете ја контролата врз сопственото џиновско чудовиште за да ги победите другите каиџу и да го израмните градот. Избегнувајте воени сили и намамете ги вашите противници во огнената линија. Внимателно управувајте со Вашата Моќ за да го оптимизирате уништувањето, што ви заработува уште поголема Моќ во следните рунди. Играта е брза и стратешка. Среќата е фактор, но успехот е повеќе резултат на внимателно планирање и строго управување со ресурсите. Соборете ги зградите, поразете ја војската, завршете ги целите на секој свиок и изберете борби со други каиџу за Да Заработите Победа. Ова го одредува редоследот на вртење во секое коло, а играчот одговорен за севкупното уништување ја добива играта. Нападот на Каиџу може да се игра со тимови или како бесплатен натпревар за сите. Должината на играта е флексибилна. Возраст : 14+ години. Игра на табла наменета за 2-6 играчи. Времетраење на играта : основната игра во три круга трае околу еден час. Двостраната табла за игри овозможува основна и напредна игра, а уникатните способности на каиџу го менуваат дејството.

R

Им се допаѓа и на купувачите