.

.

Идеално моето куче има игра со болви

Идеално моето куче има игра со болви

DEN 240.00
Износ

Идеално моето куче има игра со болви е безвременски класик! Играчите ставаат болва на чешање на грбот на кучето и потоа ја свртуваат опашката за да видат дали болвата скока. Ако болвата бега за време на вашиот ред, тоа е твое. Целта на играта е сите ваши болви да останат на грбот на чешање. Среќниот играч кој завршува без болви оставени на крајот од својот ред ја победи играта! Оваа игра е дизајнирана за два до четири играчи и вклучува 15 инчи долги чешање на кучето со ротирачка опашка, четири црвени болви, четири зелени болви, четири жолти болви, четири сини болви и упатства. Препорачано за деца на возраст од четири години и постари. Идеално моето куче има игра со болви : Flea Fleeing Game Ighting за да победите. Свртете ја опашката на кучето за да видите дали болвата скока. Играчот кој завршува без болви на крајот од својот ред ја победи играта. Вклучува чешање на кучето со ротирачка опашка, 16 болви и упатства. Препорачано за деца на возраст од 4 години и постари.

R

Им се допаѓа и на купувачите