.

.

Прехранбени Стратегија Одбор Игра

Прехранбени Стратегија Одбор Игра

DEN 215.84
Износ

Судот За Храна. Тоа е рај за гладни и жедни покровители додека одат за своите животи. Но, за некои, Судот За Храна е живот. Секој ресторан сака да привлече најмногу клиенти, прилагодувајќи го своето мени и ангажирајќи познати готвачи да работат во нивната кујна. На крајот, само еден ќе биде најуспешен. Сакаш да каснеш за јадење? Во Прехранбените Производи, играчите ја преземаат улогата на менаџери Во Теренот за Храна. Во текот на играта, тие ќе додадат нови јадења во нивното мени, поврзувајќи ги ѕвездите помеѓу различни јадења. Овие рецепти доаѓаат од целиот свет, доделувајќи различни бонуси кога се додаваат. Уште повеќе, играчите можат да ангажираат Готвачи да работат во своите кујни, вклучително и специјални, престижни Готвачи кои се најдобри во бизнисот. На крајот, играчот кој ќе добие најголема Популарност ќе биде прогласен за мајстор за храна и ќе победи во играта. Ангажирајте Ги Најдобрите Готвачи-Ангажирањето Готвачи ќе ја зголеми Вашата Популарност. Специјалните Готвачи имаат посебни барања да ги ангажираат, но вредат уште поголема Популарност. Создадете Ги Најдобрите Јадења-мноштво садови за наводнување ќе ги донесат луѓето кај вас. Изберете го вашето мени внимателно и создадете оптимална мешавина на вкусови. Разновидност на вкус-Секое јадење доаѓа од одреден регион. Секој регион има свои бонуси кога ќе го додадете во вашето мени.

R

Им се допаѓа и на купувачите