.

.

Заменик Кармин-Бездушен Со Урбано Распаѓање За Жени-0. оз Кармин

Заменик Кармин-Бездушен Со Урбано Распаѓање За Жени-0. оз Кармин

DEN 510.24
Износ

Ова формира неверојатно силна врска со влакната на косата што помага да се обезбеди бојата длабоко во неа. Опсегот на постојана боја на коса веќе дава прекрасни, интензивни резултати. Заменик Кармин-Бездушен Со Урбано Распаѓање За Жени-0,11 мл Кармин.

R

Им се допаѓа и на купувачите